Over Zonnestudio Sun Vital Maarssen

Zonnen met een lach in de modernste zonnestudio van Maarssen en omstreken. Wanneer U komt zonnen bij ons nemen wij Uw huid serieus. Voordat U zont doen wij eerst een pigmentmeting, een erytheem meting en een huidanalyse. Met het resultaat van deze metingen, geven wij U het juiste zonadvies.

SunVital vindt u op Bisonspoor 1204, tegenover het zwembad Safari, aan de buiten kant van het winkelcentrum in Maarssen. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Parkeren voor de deur is gratis.

SunVital is de zonnestudio waar je naast het bruinen ook energie en vitaliteit opdoet. Wij zijn heel blij met de leuke reacties van onze klanten uit Maarssen en omstreken. Loop gewoon eens binnen om de studio te bekijken en ons te ontmoeten.

Samen met de producent van de zonnebanken “Ergoline”, hebben wij onze zonnestudio volgens de modernste eisen ingericht. Onze zonnebanken worden door onze klanten als super ervaren.

Wij hebben zonnenbanken voor de startende zonner, de zonner met een gevoelige huid en de ervaren zonner.

Onze lampen worden met regelmaat vervangen, hierdoor bent U verzekerd van een optimale kleuring. Uiteraard zijn wij actief lid van de “Stichting Verantwoord Zonnen” (SVZ).

Marion Böke en haar team ontvangen U graag bij zonnestudio- SunVital. Koffie en thee staan klaar voor U.

Graag tot snel bij ons in de Zonnestudio- SunVital op Bisonspoor 1204 in Maarssen.

Als U bij ons ingeschreven staat met een emailadres,  dan ontvangt u emails over onze acties. Ook zijn wij te volgen op Facebook onder de naam Zonnestudio SunVital en/of Marion Böke.

“Wij willen de mensen uit Maarssen en omstreken laten genieten van de kwalitatief zeer goed onderhouden zonnebanken, in een super hygiënische studio waar gastvrijheid vanzelfsprekend is”. De zon schijnt altijd in Zonnestudio Sunvital

Marion Böke
Eigenaresse Zonnestudio Sunvital

SUNHOTS!

Hét drankje dat U gebruikt voordat U gaat zonnnen, is ook bij SunVital verkrijgbaar! De Beta Caroteen, Aloë Vera, Q-10 en Vitamine A zorgen voor extra bruining tijdens het zonnen en verzorgen Uw huid van binnen uit. SUNSHOT is een aanvulling voor iedereen die zijn of haar huid in optimale conditie wil houden tijdens het zonnen! De nieuwste variant bevat zelfs Collageen.

Let op!

De sunshots bevatten géén beschermingsfactor en zijn géén vervanger van de zonnecosmetica. Zonnecrèmes verzorgen en versnellen de bruining van de huid van buitenaf. SUNSHOT beschermd tegen huidveroudering, zorgt voor bruiningsversnelling en verzorgt de huid van binnenuit. Tevens geeft TanShot een vitamine boost.