Zonnebank Prestige Bluevision Spectra

Nieuw bij Sun Vital – Zonnebank Prestige Bluevision Spectra

De Prestige Bluevision Spectra maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie voor indrukwekkende bruiningsresultaten. 120 activerend light LED’s hebben door het blauwe licht een activerend effect op het organisme en bereiden de huid voor op het bruinen. Dit maakt snel zichtbare en bijzonder intensieve directe pigmentatie mogelijk.

De nieuwe Ergoline Spectra LED gezichtsbruiner is zachter en aangenamer dan hogedruk gezichtsbruiners. Prestaties hoeven niet te worden opgeofferd, omdat Ergoline Spectra altijd 100% prestaties en een gelijkmatige intensieve bruine kleur over het hele gezicht garandeert.

SPECTRA LED-GEZICHTSBRUINER

Ergoline Spectra markeert het begin van een nieuw tijdperk in UV- en lichttechnologie. Naast UV, produceren conventionele hogedruk gezichtsbruiners voornamelijk infraroodstraling. Ergoline Spectra genereert alleen de gewenste lichtspectra. De lagere warmteontwikkeling beschermt de huid en laat het Beauty Light effectiever werken. Voor de beste bruiningservaring ooit.

Nieuwe UVA-LED’s, met een speciaal ontwikkeld reflectorsysteem, bieden een direct zichtbare bruining. Spaghetti-lampen vullen het lichtspectrum aan met UVB. Het geoptimaliseerde lichtspectrum maakt het bruinen onvergelijkbaar zacht en aangenaam.

Tegelijkertijd verminderen de LED-gezichtsbruiner het stroomverbruik met ongeveer 90% en hebben ze een levensduur van minstens 20.000 uur. De bruiningsprestaties zijn altijd constant en er is een gelijkmatig intensieve bruining mogelijk over het hele gezicht. Ervaar het nieuwe spectrum van licht!

Wat onze gasten over ons zeggen?

Het is toppie ik raad het iedereen aan ze zijn echt klant vriendelijk en ze geven de mensen eerst advies en uitleg

Diana Mattu

Echt geweldige zonnestudio vaste klant. Altijd een gezellig gesprek en een dolletje. Je wordt als een vriend ontvangen en niet als klant. Toppertje

Kevin van Rossum

Nette en schone salon met enthousiaste werknemers vooral Marion! Ik kom er graag en ben zeer tevreden.

Didem Lm

Sinds dinsdag klant. Reed er al vaak voorbij maar nu de koude maanden eraan komen, vind ik het fijn om na een lange werkdag wat warmte door de spieren te krijgen en een lekker kleurtje te krijgen/behouden. Ben super geholpen en ook vandaag weer! Tot dinsdag

Ilona van der Ende

Heerlijk schoon en altijd vrolijke mensen , kom er graag

Monique Koot